Magunkról

 


Andy
Kis András (Andy) főkolomp. Testnevelő, gyógytestnevelő tanár, mozgásterapeuta, túravezető  és fanatikus. 47 éve van vízen, de még mindig nem elég neki. Freestyle kenuzik, könyvet barkácsol, előadásokat tart, szereti a jó bablevest és az operát. IRF Raft guide 3.
Kis Judit (Zsubi), kultúrlény, aki nyelveket beszél és tanít, de utánfutóval és gyerekkel is vezet, nem mellesleg 164 tojásból is készített már rántottát bográcsban. Hivatásos idegenvezető, támasz, vigasz, „lélekdonor”!
 OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Marci portré Kapi Márton (Marci) a „Jobb kéz”. Túravezető, testnevelő tanár, mozgásterapeuta. Freestyle kenuzik, mindig mosolyog, szereti az  embereket, és szeretik az emberek. Szabadidejében tenisz-, foci- és floorball  edző. IRF raft guide 2.
Beke László világjáró outdoorsman, hivatásos tréner, aki lovagol, raftingol, via ferratazik, nyelveken szól, és tanít. Mellette sosem unatkozol. Kreatívitás, rugalmasság, műveltség. Stílusa van, tehát mindene van. Laci3

Aradi Bence (Aradi) túravezető, tanár, aki játszi könnyedséggel ötvözi a latin/japán magas kultúra igényes világát egy kitűnő kockás abrosszal, vagy a Kinizsi százassal és gyakorlatilag minden nyelven beszél. Színes és súlyos egyéniség. Aradi
 Lakner Zita

Lakner Zita. Rafting versenyző, és túravezető, vadvízi túrákat vezet Ausztriában a Salza folyón. Sokat tud erről a világról. IRF raft guide 3.  Rafting Európa Bajnokságon 2. hely. Rafting Világbajnokságon Costa Ricában MOB Fair Play díjas életmentésért.  Sárkányhajó Világbajnokság 1. hely. Munkájában sem szakad el a víztől, Aquafitness oktató. Mindig barátságos, rugalmas, megbízható.  

 
 
 Vágó Jácint  0de2e8_3b5726f6951544dd84b6652adaf34b7c
András főz Polyák András hivatásos mester szakács, közös bográcsolásaink szakavatott segítője, aki néhány fűszerből és gazdag hozzávalókból százféle ízt varázsol. Tőle tanultuk meg például azt is, milyen is az igazi rántott harcsa.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.