Magunkról

 

Andy Kis András (Andy) főkolomp. Testnevelő, gyógytestnevelő tanár, mozgásterapeuta, túravezető  és fanatikus. 47 éve van vízen, de még mindig nem elég neki. Freestyle kenuzik, könyvet barkácsol, előadásokat tart, szereti a jó bablevest és az operát. IRF Raft guide 3.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Kis Judit (Zsubi), kultúrlény, aki nyelveket beszél és tanít, de utánfutóval és gyerekkel is vezet, nem mellesleg 164 tojásból is készített már rántottát bográcsban. Hivatásos idegenvezető, támasz, vigasz, „lélekdonor”!
Marci portré Kapi Márton (Marci) a „Jobb kéz”. Túravezető, testnevelő tanár, mozgásterapeuta. Freestyle kenuzik, mindig mosolyog, szereti az  embereket, és szeretik az emberek. Szabadidejében tenisz-, foci- és floorball  edző. IRF raft guide 2.
  Laci3 Beke László világjáró outdoorsman, hivatásos tréner, aki lovagol, raftingol, via ferratazik, nyelveken szól, és tanít. Mellette sosem unatkozol. Kreatívitás, rugalmasság, műveltség. Stílusa van, tehát mindene van.
Donkesz

Donka Attila (Donkesz). Geográfus, elméleti szakember, de nem veti meg a gyakorlatot sem, gyakorlott vízitúra vezető. Vitorlázórepülő múltját cserélte a vízitúrázásra, közben idegenvezető és hosszútávfutó is. Minden élményt mindig meg akar osztani akivel csak lehet, jófajta agitátor. Sokoldalú és rugalmas.

Aradi Aradi Bence (Aradi) túravezető, tanár, aki játszi könnyedséggel ötvözi a latin/japán magas kultúra igényes világát egy kitűnő kockás abrosszal, vagy a Kinizsi százassal és gyakorlatilag minden nyelven beszél. Színes és súlyos egyéniség.
 Lakner Zita

Lakner Zita. Rafting versenyző, és túravezető, vadvízi túrákat vezet Ausztriában a Salza folyón. Sokat tud erről a világról. IRF raft guide 3.  Rafting Európa Bajnokságon 2. hely. Rafting Világbajnokságon Costa Ricában MOB Fair Play díjas életmentésért.  Sárkányhajó Világbajnokság 1. hely. Munkájában sem szakad el a víztől, Aquafitness oktató. Mindig barátságos, rugalmas, megbízható.  

 
 
András főz Polyák András hivatásos mester szakács, közös bográcsolásaink szakavatott segítője, aki néhány fűszerből és gazdag hozzávalókból százféle ízt varázsol. Tőle tanultuk meg például azt is, milyen is az igazi rántott harcsa.
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s