Hortobágy- Tavasz ünnep 2023. 04.22 – 23.

EGY kellemes, HÉTVÉGE A TAVASZ IGÉZETÉBEN.

GYERE ÉS TÖLTS VELÜNK EGY KIMAXOLT CSODAHÉTVÉGÉT, AHOL MINDEN (IS) LESZ! !

EGZOTIKUS ÉLMÉNYEK, TERMÉSZETI ÉLMÉNYEK, KULTURÁLIS ÉRDEKESSÉGEK.

  • Kenuzás a Hortobágy folyón szakvezetéssel.
  • Vadaspark látogatás szakvezetéssel.
  • Vízitúra a Tisza-tavon.
  • Birkakörmölés és birkanyírás bemutató,
  • Látogatás a Madárkórházban szakvezetéssel.
  • Lyridák meteorraj, hullócsillag nézés nézés előtte előadás

04.22-én szombaton 9.30-kor találkozunk Hortobágyon a központban, onnan kezdve sűrűn követik egymást a látni- és ámuldozni valók.

Meglátogatjuk a híres Hortobágyi Madárkórházat. A Madárkórház európai hírű, röpdéjében számtalan lábadozó sast, gólyát, darut, tőkés récét, baglyokat, mindenféle ragadozó és vízi madarat láthatunk.

Részt veszünk a pásztorok életének jellegzetes eseményein, megízlelhetjük a helyi pörkölteket és egyéb gasztronómiai specialitásokat, elvegyülhetünk Vadaspark őstulkokat, vadlovakat, farkasokat bemutató vezetésein.
Átkenuzunk a Kilenclyukú híd alatt, szakszerű vezetéssel ismerkedünk a helyi flóra-fauna, a népszokások érdekességeivel.

Megkóstolhatjuk a helyi slambucot, a szürkemarha pörköltet, mindenféle tájjellegű finomságot.

04.23-án vasárnap Tiszafüreden vízreszállunk és egész napos túrát teszünk a Tisza-tavon, megcsodálva hihetetlenül gazdag madárvilágát. Bújkálunk méternyi széles kis ágakban, beevezünk rejtett tavakra, óvatosan meglessük a tavaszi költési időszak fiókáikat féltő madárcsaládok életét.

Részvételi díj: 32.000.- Ft, mely tartalmazza az összes program költségeit, belépőket, szakvezetéseket, vízitúrát a Tisza-tavon, és a Hortobágy folyón, egy slambuc ebédet szombaton, szállást Tiszafüreden a Horgász Családi kempingben ágyas – ágyneműs viszonyok közt.

Jelentkezni ITT TUDSZ

Jelentkezéseddel elfogadod “Részvételi feltételeinket”

Információ: 06707707153

Követés

Get new content delivered directly to your inbox.