Evezések, kalandozások Hollandiában – ITT MINDENKI BOLDOG!

Mertünk nagyot álmodni!

Hollandia városaiban, csatornáiban, tulipánültetvényei között barangolunk.

Indulás: 2024. 04.25-én kora reggel

Hazaérkezés : 2024.04.29-én hajnalban

Igénybe vett teljes munkanapok: 2 nap

Utazás autóbusszal

Maximális létszám: 35 fő

Három éjszakát és négy napot töltünk Hollandia különös világában. Ennyi idő alatt csak belekóstolni lehet a sok érdekességbe, hát mi belekóstolunk, amennyire csak tudunk.

Szállásunk igényes mobil home-okban lesz egy kellemes kempingben. Konyha, hűtő, mikró, edények vannak, de hálózsák kell.

Programterv:

04.25-én kora reggel indulunk és este elfoglaljuk szállásunkat.

04.26-án Megcsodáljuk Hollandia legnagyobb sajtpiacát Alkmaarban. A tradicionális népviseletbe öltözött árusok és vevők között valódi üzletek köttetnek, végig nézhetjük az alku, a különböző kézfogások, megegyezés, a sajt szállításának tradicionális folyamatát, rítusait.

Ezután ellátogatunk egy különleges skanzenbe, Zahnsee Schans-ba. Itt vízre szállunk, és evezve hódítjuk meg a várost. Délután vízre szállunk és vízen meglátogatjuk a Zaanse Schans skanzent, ahol működő szélmalom múzeumokat csodálhatunk meg kívül-belül és egy csodálatos, működő fapapucskészítő műhelyt és múzeumot is találunk.

04.27: Délelőtt ellátogatunk Keukenhof világhírű tulipán kertjébe. Felejtheteten délelőttöt töltünk itt. Lehetőség lesz tulipán hagymákat rendelni, melyek októberben érkeznek majd meg, ekkor takarítják be a tulipántermesztés igazi értékét, a szaporító anyagot. A többit meséljék el a képek:

Délután érkezünk Amszterdamba, ahol egyből belevetjük magunkat az ezen a napon tartott legnagyobb holland nemzeti ünnep, a Királynő Születésnapja – Koninginnedag – (2014-től a Király Napja: Koningsdag)  narancssárga forgatagába, bolhapiacozunk, elvegyülünk a a mindenféle zenére mindenféle formában bulizós tömegben. A hangulat egészen elképesztő, a csatornák tele vannak bárkákon táncoló fiatalokkal, a házak előtt családi bolhapiacok, mindenki vidám, laza – szabadság van.

04-28án vasárnap: Reggel kiköltözünk a szállásunkról, Hollandia zöld Velencéjébe, Giethoornba. Itt ismét vízre szállunk és evezve hódítjuk meg a csatornákat. Giethoornban alig van járda, hídból viszont van 176 db. A forgalom egyirányú a mosoly arcunkra már szinte odanő. Egy kb. 4 órás kör után fájó szívvel indulunk haza.

Részvételi díj: 230 euró + 110.000.-é Ft

A részvételi díj tartalmazza az utazást utóbusszal, szállást három éjszakára két ágyas szobákban, a hajók kiszállítását (Gumotex Baraka száraz kenuk), 3 evezést, túravezetéseket, szervezést, belépőt Keukenhoof tulipán parkjába.

Figyelem, étkezés és egyéb a belépők nincsenek benne az árban. Aki Amszterdamban szeretne múzeumba menni, annak mindenképp érdemes online foglalni, több helyre eleve csak így lehet.

Jelentkezni ezen a JELENTKEZÉSI LAPON tudsz a teljes részvételi díj befizetésével lehet.

A Részvételi díj befizetéséről a jelentkezési lap beküldése után megjelenő válasz üzenet tájékoztat.

Kérem, a közleménybe feltétlenül tüntessétek fel az utazók neveit és hogy Hollandia.

Érdeklődni emailben és telefonon lehet.

Mail: kenuklub@gmail.com Mobil: +36707707153

Jelentkezési határidő: A helyek elfogyása.

Tennivalók:

  • Csodálkozni, örülni, vágyakozni
  • Eldönteni
  • Jelentkezni az űrlapon
  • Befizetni a teljes részvételi díjat. A közleménybe: név-nevek, Holland túra
  • Elégedetten hátradőlni

1 hozzászólás

  • rekagorgenyi

    Szia Andràs,

    Igeen,én nagyon jelentkezem az útra. Felhasznàlnàm a karàcsonyi kuponom és utalom a fennmaradót.

    Köszönöm szépen!

    Görgényi Réka

    2018. jan. 21. 10:23 ezt írta (“EVENTUS VIZITÚRA” ):

    > Eventus.vizitura posted: “Egzotikus túráink sorában újabb ínyencségre > ragadtatjuk magunkat. Hollandia városaiban, > csatornáiban, tulipánültetvényei között barangolunk. Időpont: 2018. 04.27 – > 05.01. Négy éjszakát töltünk egy tengerparthoz közeli kempingben, inne” >